Прикарпатські поліцейські знешкодили вибуховий пристрій

В Івано-Франківську на вулиці Ребета поліцейські виявили та знешкодили гранату. Внаслідок події ніхто не постраждав. Так 10 січня о 16:10 надійшло повідомлення на лінію...

В Івано-Франківську на вулиці Ребета поліцейські виявили та знешкодили гранату. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Так 10 січня о 16:10 надійшло повідомлення на лінію «102» від 51-річного франківця, що під час проведення ремонтних робіт огорожі виявлено предмет, який схожий на гранату.

На місце події оперативно виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб.

Поліцейські огородили місце події, щоб не допустити до нього громадян. Вибухотехніками прийнято рішення знешкодити гранату Ф-1, яка була без маркування та із значними слідами корозії, на місці події шляхом проведеного санкціонованого вибуху.Після цього поліцейські обстежили територію, інших вибухонебезпечних предметів не виявили.

Після ліквідації встановлено, що металевий предмет був без вибухової речовини всередині.

“Поліцейськими внесено дані до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, вирішується питання щодо правової кваліфікації”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Читайте також: На Івано-Франківщині під час різдвяних свят впіймали майже пів сотні нетверезих водіїв

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...