В Івано-Франківську впіймали п’яного водія. ФОТО

Учора, 13 січня, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Незалежності. Як з’ясувалося, водій автомобіля “Audi” не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з...

Учора, 13 січня, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Незалежності.

Як з’ясувалося, водій автомобіля “Audi” не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем “Renault”. Під час спілкування з 33-річним водієм, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, інформує пресслужба патрульної поліції.

Чоловік погодився пройти огляд на місці. Результат – 2.32 проміле алкоголю в крові. Оформляючи матеріали події, до патрульних підійшов невідомий та повідомив про те, що годиною раніше, цей водій вчинив ДТП з його автомобілем “Peugeot” та покинув місце події.

Винуватець подій підтвердив слова чоловіка, та визнав свою вину в обох аваріях. Патрульні склали на водія чотири протоколи: два за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху що призвело до ДТП), і по одному за ст.130 (Керування в стані сп’яніння), та за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Читайте також: Поліція Івано-Франківщини розслідує смертельну ДТП. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...