В управлінні капітального будівництва розповіли про будівельні робити для закладів охорони здоров’я Франківська. ФОТО

Заїзд та ремонт дахів: в Управлінні капітального будівництва розповіли про будівельні робити для закладів охорони здоров’я Івано-Франківська. Як зазначають, окрім традиційних об’єктів діяльності –...

Заїзд та ремонт дахів: в Управлінні капітального будівництва розповіли про будівельні робити для закладів охорони здоров’я Івано-Франківська.

Як зазначають, окрім традиційних об’єктів діяльності – ремонту дворів, вулиць, закладів освіти, минулого року також виконували певні роботи для закладів охорони здоров’я міста.

Так, весною було облаштовано окремий заїзд та виїзд до одного з корпусів міської клінічної лікарні №1, де лікують пацієнтів з діагнозом COVID-19. Відповідно до задуму, автомобіль швидкої допомоги або інший транспорт, що доставляє осіб з підозрою на коронавірус, контактуватиме лише з профільним медичним персоналом.

Крім цього, підрядником встановлено металевий пандус для транспортування хворих на COVID-19.

У роботі також залишаються капітальний ремонт даху корпусу №5 центральної клінічної міської лікарні та капітальний ремонт даху над прибудовою акушерського корпусу (приймального та акушерського відділення №2) на вулиці Сахарова.

Читайте також: Коломийська станція екстреної меддопомоги отримала новий автомобіль. ВІДЕО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...