2,5 мільйони збитків: у Франківську чоловік організував два нелегальні онлайн-кінотеатри

У Івано-Франківську припинено незаконну діяльність громадянина, який розповсюджував фільми з порушенням авторського права. За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури припинено незаконну діяльність громадянина, який...

У Івано-Франківську припинено незаконну діяльність громадянина, який розповсюджував фільми з порушенням авторського права.

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури припинено незаконну діяльність громадянина, який розповсюджував кінотвори з порушенням авторського права (ст. 176 КК України).

Встановлено, що фігурант у мережі Інтернет створив 2 вебсайти, на яких розповсюджував твори кінематографії без дозволу правовласників.

За даними слідства, цими діями нанесено понад 2,5 млн грн збитків чотирьом іноземним кінокомпаніям. Документували протиправну діяльність під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури співробітники відділу протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції Нацполіції України спільно зі слідчими Івано-Франківського ВП.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: На Прикарпатті чоловік пістолетом вгамовував сусідів

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...