Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Прикарпатті, у якій загинув 60-річний чоловік

Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини ДТП, у якій загинув чоловік-пішохід. Аварія, де автомобіль смертельно травмував прикарпатця, трапилася на Надвірнянщині. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та з’ясовують...

Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини ДТП, у якій загинув чоловік-пішохід. Аварія, де автомобіль смертельно травмував прикарпатця, трапилася на Надвірнянщині. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та з’ясовують обставини події.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Так автопригода сталася 20 січня близько 18 години 17 хвилин в смт. Делятин, що у Надвірнянському районі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем «Volkswagen», на повороті дороги праворуч вчинив наїзд чоловіка-пішохода.

Останній перетинав проїзну частину дороги з ліва на право поза межами пішохідного переходу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 60-річний мешканець Делятина помер до приїзду медиків.

Керманич легковика – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.Триває слідство.

“Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР!”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Стали відомі подробиці пожежі у Калуші. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...