В Івано-Франківську відновлюють навчання у школах

Можливість, якої так довго чекали… В Івано-Франківську відновлюють повноцінне шкільне навчання. Як для учнів молодших, так і для старших класів. Заповнити навчальні кабінети вони...

Можливість, якої так довго чекали… В Івано-Франківську відновлюють повноцінне шкільне навчання.

Як для учнів молодших, так і для старших класів. Заповнити навчальні кабінети вони зможуть уже з наступного тижня. Це за умови, якщо епідеміологічна ситуація в місті не погіршиться, наголошують освітяни. Наразі, стверджують, вона дозволяє дітям повернутися за парти, повідомляє Вежа.

З карантину івано-франківські школярі виходять поступово. Наразі навчання відбувається в режимі онлайн. Проте в такому форматі сповна підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації знань діти не зможуть, переконані педагоги. Відновлювати освітній процес необхідно. І якомога скоріше. З цим погоджується і мерія.

З понеділка окрім традиційної шкільної програми, на вихованців міських навчальних закладів чекають виховні години та тематичні уроки історії. Вони будуть присвячені Дню Соборності та пам’яті Героїв Крут.

Читайте також: Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Прикарпатті, у якій загинув 60-річний чоловік

Категорії
Життя
Новини
Loading...