У Биткові нетверезий хуліган, хизуючись зброєю, поранив односельчанина. ФОТО

Нетверезий чоловік поранив односельчанина після того, як вирішив продемонструвати присутнім навики поводження із зброєю. Потерпілого з вогнепальним пораненням госпіталізовано до лікарні. Винуватця затримали поліцейські....

Нетверезий чоловік поранив односельчанина після того, як вирішив продемонструвати присутнім навики поводження із зброєю. Потерпілого з вогнепальним пораненням госпіталізовано до лікарні. Винуватця затримали поліцейські. Усі причини та обставини слідчі з’ясують у ході розпочатих кримінальних проваджень. За такі дії підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Так минулих вихідних до поліції Надвірнянського району надійшло повідомлення від медиків, що до них з вогнепальним пораненням доставлений 32-річний мешканець району.

На місце вчинення злочину одразу ж прибули слідчі та оперативні працівники обласної поліції, криміналісти та слідчо-оперативна відділу поліції.

В ході проведення першочергових дій правоохоронці встановили, що правопорушення сталось в населеному пункті Битків, що в Надвірянському районі. Потерпілий перебував з товаришами неподалік місцевого кафе. В той час до нього підійшов нетверезий односельчанин. Останній під верхнім одягом зберігав предмет, схожий на вогнепальну зброю та вирішив продемонструвати присутнім навики поводження із нею. Під час цього зловмисник здійснив вистріл і влучив у потерпілого.

Свідки події викликали медиків та поліцію. Потерпілого госпіталізовано до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення в пахову ділянку та стегна.

29-річного мешканця Надвірянщини слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру, невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

Слідчі Надвірняського відділу поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці опитують ймовірних свідків, переглядають камери відеонагляду та проводять всі відповідні слідчі дії. Також встановлюють і місце знаходження зброї, адже зловмисник її приховав.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники надавали допомогу на місці ДТП

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...