Поліцейські склали протокол на 18-річну прикарпатку, яка споювала неповнолітнього товариша

У Городенці ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол на дівчину за споювання неповнолітнього товариша. Про це інформує Ювенальна Превенція Прикарпаття. Працівники поліції зафіксували, як місцева 18-річна...

У Городенці ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол на дівчину за споювання неповнолітнього товариша.

Про це інформує Ювенальна Превенція Прикарпаття.

Працівники поліції зафіксували, як місцева 18-річна мешканка в міському парку розпивала хмільні напої зі знайомим підлітком. За такі дії її притягують до адміністративної відповідальності за статтею 180 КУпАП.

“Вкотре наголошуємо, що саме захмелілий стан після вживання алкогольних напоїв нерідко спонукає підлітків до вчинення правопорушень. До того ж такі дії дорослих заподіюють шкоду як здоров’ю, так і благополуччю дітей, відтак працівники ювенальної превенції Прикарпаття спрямовують зусилля на виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, котрі доводять неповнолітніх до стану сп’яніння. Поліцейські звертаються до свідомих громадян з проханням не бути байдужими свідками споювання неповнолітніх, повідомляти про такі факти органи поліції”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Житлові будинки, суха трава та сміття: наслідки пожеж на Прикрапатті

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...