Прикарпатці здобули шість золотих медалей на чемпіонаті України із самбо. ФОТО

Шість золотих нагород здобули прикарпатські спортсмени на чемпіонаті України серед молоді із самбо. Про це повідомив старший тренер молодіжної збірної команди України із самбо,...

Шість золотих нагород здобули прикарпатські спортсмени на чемпіонаті України серед молоді із самбо.

Про це повідомив старший тренер молодіжної збірної команди України із самбо, тренер Надвірнянської СДЮШОР Андрій Микитин, пише “Суспільне Карпати”.

Змагання відбувалися з четвертого до сьомого лютого у Харкові. Івано-Франківщину на чемпіонаті представляли 26 спортсменів з різних районів та громад. Всього боролися приблизно 600 учасників.

У підсумку прикарпатці вибороли шість золотих нагород. Зокрема, чемпіонкою у ваговій категорії до 47 кг стала Анастасія Сикіш, до 50 кг – Яна Волошинюк, до 54 кг – Сніжана Пліш, до 59 кг – Марія Куневич. Серед юнаків золото у ваговій категорії до 48 кг виборов Максим Григораш, до 58 кг – Юрій Яремчук.

Призери змагань готуються до чемпіонату Європи із самбо, який відбудеться у квітні на Кіпрі. Решта спортсменів боротимуться у ще одному чемпіонаті України 18-20 березня у Сумах.

Читайте також: Прикарпатська скрипалька Каріна Семанів стала лауреатом другої премії на Міжнародному фестивалі у Франції

Категорії
Життя
Новини
Loading...