У Гошеві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. ФОТО

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи подвиг учасників Революції гідності та увічнюючи пам’ять Героїв Небесної Сотні. З цієї нагоди у...

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи подвиг учасників Революції гідності та увічнюючи пам’ять Героїв Небесної Сотні.

З цієї нагоди у Гошеві, біля стели Героїв Небесної Сотні, відбулися пам’ятні заходи, інформують на сторінці Василіянського монастиря на Ясній Горі.

Поминальну панахиду очолив о. Вінкентій Слободян, ЧСВВ у співслужінні з о. Іваном Логаєм, ЧСВВ та о. Василем Щеглюком. У заході взяли участь п. Тарас Сливчук – депутат Долинської міської ради, староста Гошівського старостинського округу п. Ірина Диндин, п. Марта Фрищин – директор школи та учнівська молодь, самодіяльний хор с. Гошева та небайдужі люди.

У своєму слові о. Вінкентій Слободян, ЧСВВ звертаючись до присутніх наголосив, молитва і пам’ять за тих, хто віддав своє життя під час подій Революлії Гідності є важливою для нас сьогодні. Жертва їхнього життя надихає нас сьогодні, щоб продовжити боротьбу за ті цінності, котрі відстоювали люди на Майдані.

Надихаючі промови, декламування української поезії шкільною молоддю, виконання патріотичних піснеспівів, котрі супроводжували цей захід, але насамперед приклад Героїв Небесної Сотні, підносили на дусі та запалювали серця любов’ю до своєї Батьківщини.

Завершився захід виконанням усіма присутніми національного гимну “Ще не вмерла Україна!”.

Читайте також: Прикарпатський вокальний ансамбль “Зоряне намисто” став лауреатом першої премії у Буковелі

Категорії
Життя
Новини
Loading...