Поліція розслідує смертельну аварію біля Франківська, де загинули дві людини. ФОТО

Внаслідок зіткнення чотирьох автомобілів неподалік обласного центру загинули дві людини, а ще одна – травмувалася. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються...

Внаслідок зіткнення чотирьох автомобілів неподалік обласного центру загинули дві людини, а ще одна – травмувалася. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються всі обставини.

Про це інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Так 26 лютого близько 07:40 сталася ДТП в Угриневі. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, попередньо встановлено, що автомобіль Opel Combo, який їхав у напрямку Львова, намагався здійснити маневр повороту ліворуч. Позаду вказаної автівки рухався автомобіль Renault Kangoo, який проявив неуважність і вчинив зіткнення з автомобілем Opel. Внаслідок цього транспортний засіб Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21010», який в лівій смузі руху їхав у сторону Івано-Франківська.

Після цього ще один транспортний засіб Renault 21, який їхав позаду в напрямку Івано-Франківська, врізався в автомобіль «ВАЗ».Ще два автомобілі, аби уникнути зіткнення, з`їхали з проїзної частини дороги на узбіччя. У результаті аварії загинули водій 1992 року народження і пасажир 1994 року народження, а також травмувалася пасажирка 1997 року народження, у неї легкі тілесні ушкодження. І загиблі, і потерпілі з автомобіля «ВАЗ», вони – мешканці Єзупіля. Правоохоронці перевірили керманича на стан сп’яніння, чоловік – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.Поліція встановлює всі обставини автопригоди. В ході досудового розслідування заплановано ряд експертиз.

Читайте також: Понад 14 мільйонів гривень аліментів стягнули відділи державної виконавчої служби Прикарпаття протягом лютого 2021 року

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...