Прикарпатка відзначила 90-літній ювілей. ФОТО

Вчора, 26 лютого, свій 90-літній ювілей відсвяткувала довгожителька Брошнів-Осади Стефанія Федорівна Бойчук. Про це інформують на сторінці Брошнів-Осадської територіальної громади. Із цією поважною датою...

Вчора, 26 лютого, свій 90-літній ювілей відсвяткувала довгожителька Брошнів-Осади Стефанія Федорівна Бойчук.

Про це інформують на сторінці Брошнів-Осадської територіальної громади.

Із цією поважною датою ювілярку привітали секретар селищної ради Лілія Козаровська та заступник селищного голови Володимир Степаненко. Довгожительці вручили квіти, грошову премію та адресували щирі і теплі вітання.

Бажали ювілярці міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та Господнього благословення, і з таким життєвим оптимізмом прожити ще багато років.

Стефанія Федорівна щиро раділа гостям, дякувала за теплі побажання. Її стримана усмішка випромінювала душевне тепло, а у погляді віддзеркалювалось добре і чуйне серце, життєва мудрість, уся глибина думок і переживань. Саме доброта і віра в Бога є джерелом її життєвої енергії.

Нагадуємо, у Брошнів-Осадській ТГ підтримують добру традицію вітати довгожителів із 90- та 95-літтям, щоб дарувати увагу і турботу поважним ювілярам. Це чудова нагода подякувати довгожителям за їхній життєвий досвід, мудрість років та невтомну працю.

Читайте також: З 1 березня у Коломиї підвищать тариф на воду

Категорії
Життя
Новини
Loading...