Житловий будинок та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 3 пожежі. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так...

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 3 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 26 лютого о 12:32 у місті Косів на вулиці Шевченка виникла пожежа речей домашнього вжитку в одному із приватних житлових будинків. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки. 

Того ж дня о 14:52 у селі Старі Кути Кутської селищної ТГ Косівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 300 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.  

А о 18:02 у селі  Пнів Пасічнянської сільської ТГ Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 500 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатка відзначила 90-літній ювілей. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...