Прикарпатка відзначила 90-літній ювілей. ФОТО

Вчора, 4 березня, 90-літній ювілей відсвяткувала довгожителька с. Кадобна Євдокія Іванівна Квітковська. Із цією поважною датою ювілярку привітали заступник селищного голови Володимир Степаненко та...

Вчора, 4 березня, 90-літній ювілей відсвяткувала довгожителька с. Кадобна Євдокія Іванівна Квітковська.

Із цією поважною датою ювілярку привітали заступник селищного голови Володимир Степаненко та староста села Василь Пастух. Довгожительці вручили квіти, грошову премію та адресували щирі і теплі вітання.

Бажали ювілярці міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та Господнього благословення, і з таким життєвим оптимізмом прожити ще багато років.

Євдокія Іванівна щиро зраділа гостям, дякувала за теплі побажання, а у очах бриніли сльози радості і глибокої вдячності. Її щира усмішка випромінювала життєву енергію, та незламну силу духу. Незважаючи на нелегку долю та складні випробування, ця жінка не зламалася, не піддалася обставинам, не зреклася своїх патріотичних поглядів, а твердо вірила у вільну Україну. Євдокія Іванівна була провідницею ОУН-УПА, за що зазнала жорстоких переслідувань радянської влади. Життєві випробування ще більше загартували сильний характер і вдачу кадоб’янки.

Ще минулого літа довгожителька працювала на городі, поралася по господарству. У її погляді віддзеркалюється життєва мудрість, уся глибина думок і переживань. Саме доброта, сила духу і віра в Бога – це незмінний рецепт її довголіття, життєвого запалу та витримки.

“У Брошнів-Осадській ТГ підтримують добру традицію вітати довгожителів із 90- та 95-літтям, щоб дарувати увагу і турботу поважним ювілярам. Це чудова нагода подякувати довгожителям за їхній життєвий досвід, мудрість років та невтомну працю”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Прикарпатті стартував конкурс туристичних стартапів від студентів

Категорії
Життя
Новини
Loading...