Гараж, мікроавтобус та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 9 пожеж. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так...

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 9 пожеж.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 14 березня о 13:52 в селі Микуличин Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної електричної опори на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 14:06 в селі Шепарівці Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:51 в місті Івано-Франківськ на вулиці Автоливмашівській виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 350 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:33 в місті Івано-Франківськ на вулиці Целевича виникла пожежа мікроавтобуса «Fiat Dukato». Вогнем пошкоджено моторний відсік та панель у салоні автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:45 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 220 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:46 в місті Коломия Коломийської територіальної громади виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 березня о 02:14 в селі Микуличин Надвірнянського району виникла пожежа на першому поверсі в приміщенні пивоварні. Вогнем пошкоджено металопластикове вікно біля вхідних дверей. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:43 в селі Росільна Івано-Франківського району виникла пожежа дерев’яної будівлі гаражу. Вогнем знищено гараж, речі домашнього вжитку. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі була врятована господарська будівля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:33 в селі Вікно Коломийського району виникла пожежа тимчасової господарської споруди. Вогнем знищено господарську споруду, пошкоджено мотоцикл. Пожежно-рятувальним підрозділам вдалося врятовано сусідній господарський комплекс. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: На Прикарпатті прогнозують погіршення погоди

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...