Поліцейські Івано-Франківщини стали чемпіонами України з таеквон-до

Нещодавно у Києві відбувся чемпіонат України з таекван-до, на якому першість і золоті медалі здобули прикарпатські поліцейські Нестор Фоя та Анастасія Авраменко. Про це...

Нещодавно у Києві відбувся чемпіонат України з таекван-до, на якому першість і золоті медалі здобули прикарпатські поліцейські Нестор Фоя та Анастасія Авраменко.

Про це інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Наші спортсмени увійшли в Національну збірну України. Тепер вони готуюся до чемпіонату Європи, який восени відбудеться в Іспанії.

Поліцейський сектору реагування патрульної поліції Нестор Фоя – багаторазовий чемпіон України таекван-до, майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу. Дільничний офіцер поліції Анастасія Авраменко – дворазовий майстр спорту України і багаторазова чемпіонка України з таекван-до.

Спортсмени-поліцейські пишаються своїми досягненнями і для цього докладають максимум зусиль: наполеглеві щоденні тренування сприяють поставленій меті. Кажуть, що спорт допомагає й при вииконанні службових обов`язків, адже для поліцейського важливо мати хорошу фізичну підготовку.

“Бажаємо нашим спортсменам нових досягнень і рухатися тільки вперед! Пишаємося і вболіваємо!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Надзвичайники ліквідували пожежу господарської будівлі у Болехові

Категорії
Життя
Новини
Loading...