На Прикарпатті проїзд на дорогах державного значення забезпечений

Станом на 7.00 18 березня проїзд дорогами державного значення Івано-Франківської області забезпечений. Покриття проїзної частини здебільшого мокре чорне, місцями засніжене. Про це інформують у...

Станом на 7.00 18 березня проїзд дорогами державного значення Івано-Франківської області забезпечений. Покриття проїзної частини здебільшого мокре чорне, місцями засніжене.

Про це інформують у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Через інтенсивні снігопади на автодорогах у гірській місцевості (Верховинський, Косівський, Надвірнянський, Долинський райони) тривають роботи з оброблення проїзної частини доріг протиожеледними матеріалами.

Задіяно 46 механізованих бригад підприємств, що відповідають за експлуатаційне утримання доріг. Особлива увага – мостам, гірським перевалам, спускам та підйомам, поворотам.

За добу використано 192 т технічної солі та 34 т піщано-сольової суміші.

Протягом дня на території області – обмежена видимість, хмарно, мокрий сніг. В гірській місцевості – до 7 градусів морозу.

“Звертаємося до всіх учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР, дбати про власну безпеку, пішоходів та інших водіїв”, – зазначають дорожники.

Читайте також: Рятувальники ліквідували пожежу та врятували житловий будинок в Коломийському районі. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...