Житлові будинки, суха трава та автомобільні шини: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так 21 березня...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 21 березня о 10:35 в селі Куничі Івано-Франківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було пошкоджено димохід, однак завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів житловий будинок було врятовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:09 в селі Пшеничники Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави окремими осередками, на загальній площі близько 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:25 в місті Галич Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на площі близько 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:50 в селі Микитинці Івано-Франківського району на території дачного масиву виникла пожежа автомобільних шин на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 16:08 в селі Черніїв Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на площі близько 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:29 в селі Хом’яківка Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на площі близько 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:43 в селі Братишів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на площі близько 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа побутового сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:49 в селі Міжгір’я Калуського району виникла пожежа сухої трави на площі близько 700 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 березня о 04:25 в селищі міського типу Печеніжин Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було пошкоджено стіну.  Завдяки професійним діям вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Солотвинські лісівники розповіли дітям про життя лісу. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...