Нафтогаз визначив ціну на газ для населення у квітні

НАК “Нафтогаз України” сьогодні постачає газ напряму приблизно 13% українських домогосподарств і компанія вже визначилася з цінами на пальне для прямих клієнтів. Про це...

НАК “Нафтогаз України” сьогодні постачає газ напряму приблизно 13% українських домогосподарств і компанія вже визначилася з цінами на пальне для прямих клієнтів.

Про це в етері ток-шоу “Велика політика” на “5 каналі” сказав очільник компанії Андрій Коболєв.

“Ми домоглися зростання нашої клієнтської бази з серпня попереднього року з 2% до 13%. Плануємо це робити і надалі. Своїм клієнтам, які були з нами цей сезон, збираємося запропонувати на квітень таку ж саму ціну, яка була в них і в березні. Таким чином ми закінчуємо опалювальний сезон стабільною ціною”, – розповів він.

За словами Коболєва, це комерційна пропозиція компанії і це тактика боротьби за ринок конкуренції.

“Що робитимуть інші постачальники, ми поки що не знаємо, нам самим цікаво. Але скоро дізнаємося. Завтра всі компанії оголошуватимуть свої ціни на квітень. Тобто ціна “Нафтогазу” буде 6,86 грн за куб. м. Тим клієнтам, які знаходяться з нами як клієнти в рамках механізму “Постачальник останньої надії”, ціна становитиме 6,99 грн за куб. м”, – пояснив Андрій Коболєв.

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...