Згромадження Воплоченого Слова відзначило 37-му річницю заснування у світі

25 березня Згромадження Воплоченого Слова в Івано-Франківську відзначило 37-ту річницю від дня свого заснування. З цієї нагоди було запрошено Архієпископа і Митрополита  Володимира Війтишина, який...

25 березня Згромадження Воплоченого Слова в Івано-Франківську відзначило 37-ту річницю від дня свого заснування.

З цієї нагоди було запрошено Архієпископа і Митрополита  Володимира Війтишина, який радо погодився очолити Архиєрейську Божественну літургію, в якій співслужили священики Згромадження. Через карантинні заходи на Літургії були присутні тільки сестри Служебниці Господа і Діви Марії з Матара, інші вірні, друзі, знайомі, парафіяни та члени ІІІ Чину Чернечої Родини Воплоченого Слова єдналися духовно зі всіма отцями та сестрами, інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Під час проповіді митрополит Володимир зі словами привітання звертаючись до всіх присутніх, наголосивши на цінності монашого служіння отців для добра Церкви і в цілому, для всіх людей.

Крім того, цього дня, усі отці та сестри Чернечої родини Воплоченого Слова взяли участь у науково-формаційній конференції на тему «Богословські основи екзорцизму», яку провів для них о. Тарас Гнатів, секретар Асоціації екзорцистів УГКЦ.

Також цього дня був представлений перший том книги “Зберегти Харизму”: збірку циркулярних листів генерального настоятеля ЗВС о. Ґустава Ньєто, ВС.

Отець Антоній Вацеба, ВС, пртоігумен Згромадження в Україні звернувся зі словом подяки до Митрополита за його опіку та постійну підтримку, подарувавши йому нове видання книги “Зберегти Харизму”.

Читайте також: На вихідні синоптики обіцяють до +15° і трохи дощу

Категорії
Життя
Новини
Loading...