В Центрі паломника «Симеон Лукач» молилася молодь з Івано-Франківська. ФОТО

Вчора, 26 березня, у Центрі паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня Богородчанського району, молитва об‘єднала молодь з Івано-Франківська. Туди завітали священники Молодіжної комісії...

Вчора, 26 березня, у Центрі паломника «Симеон Лукач», що в с. Старуня Богородчанського району, молитва об‘єднала молодь з Івано-Франківська.

Туди завітали священники Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Приїхали вони не самі, але з молоддю парафій Зіслання Святого Духа, Вознесіння Господнього та Богоявлення Господнього. Розпочалися моління Хресною Дорогою, під час якої молодь, слухаючи розважання, старалася задуматися над власним життям. З великим бажанням прочани приєдналися до молитовної призадуми, намагаючись збагнути силу любові Господа, який віддав Свого Сина на смерть задля нашого життя і спасіння, інформують на сторінці Центру паломника у Фейсбуку.

Опісля в храмі святих апостолів Петра і Павла прочани взяли участь в молитві Божественної Літургії. Її очолив о. Михайло Віхоть – Голова Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії. У молитві взяли участь: о. Ярослав Середюк, о. Зеновій Слоїк та о. Петро Басараб.

Перебуваючи в храмі, паломники також мали нагоду приступити до Святого Таїнства Покаяння, щоби таким чином перепросити Господа за свої гріхи та постаратися направити своє духовне життя. Опісля душпастирі також прочитали молитви на оздоровлення та благословили прочан мощами блаженного священномученика Симеона Лукача.

На завершення молитовного вечора о. Ярослав Середюк, парох храму святих апостолів Петра і Павла, подякував усім молодим паломникам та душпастирям Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії за візит та спільну молитву. Також о. Ярослав запросив присутніх на найближчі нічні чування, які відбудуться вже у понеділок, 29 березня. Їх вперше провадитиме францисканець – о. Юстиніан Городочний ЧБМ. Початок о 19:00 год.

Читайте також: Згромадження Воплоченого Слова відзначило 37-му річницю заснування у світі

Категорії
Життя
Новини
Loading...