Тіло сапера Сергія Барнича везуть у Калуш

Сьогодні в Калуш прибуде автівка з “вантажем 200”. На війні загинув боєць 10 ОМБр — 47-річний Сергій Барнич. Тіло загиблого військовослужбовця Сергія Барнича привезуть до ”...

Сьогодні в Калуш прибуде автівка з “вантажем 200”. На війні загинув боєць 10 ОМБр — 47-річний Сергій Барнич.

Тіло загиблого військовослужбовця Сергія Барнича привезуть до ” Мінералу” орієнтовно о 12.00, пишуть “Вікна”.

Особовий склад 10-ої коломийської гірсько-штурмової бригади попрощався із загиблим Героєм.

За уточненою інформацією від голови Спілки ветеранів АТО Калущини Олександра Соколовського, орієнтовно зустріч відбудеться о 10.10 з боку села Боднарова при в’їзді в Калуш. Після зустрічі ветерани блойових дій збираються об 11.00 в ПК “Мінерал”.

Маршрут, яким везтимуть героя, наступний: вулиці Бандери — Грушевського — проспект Лесі Українки — бульвар Незалежності — ПК ” Мінерал”.Прощання і похорон відбудуться у вівторок, 30 березня, о 12.00 в ПК “Мінерал” (м. Калуш, вул. Чорновола 20).

У зв’язку із загибеллю 26 березня 2021 року під час проходження військової служби за контрактом в районі проведення ООС в складі 109-го гірсько-штурмового батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади калушанина Сергія Барнича в Калуській міській територіальній громаді 28-30 березня 2021 року оголошено Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, не залежно від форм власності, що знаходяться на території громади, в Дні жалоби рекомендовано приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою.

Читайте також: Прикарпатець сплатив понад 60 тисяч аліментів сину

Категорії
Життя
Новини
Loading...