Продуктові ринки Івано-Франківська можуть перепрофілювати на промислово-продуктові

Другий день поспіль підприємці промислових ринків Івано-Франківська виходять з протестом до адмінбудинку. Сьогодні ініціативна група від підприємців із юристами пішла до кабінету міського голови...

Другий день поспіль підприємці промислових ринків Івано-Франківська виходять з протестом до адмінбудинку. Сьогодні ініціативна група від підприємців із юристами пішла до кабінету міського голови Руслана Марцінківа.

Кореспондентів Суспільного Карпати на зустріч не пустили.

Серед протестувальників підприємиця Наталія Цьок. Жінка каже, що на роботу не ходить п’ятий тиждень.

“Ми хочемо працювати, щоб заробити і годувати своїх дітей, щоб заплатити комунальні послуги і жити як всі люди. Пів міста працює, магазинчики, а ми — з ринків – вдома сидимо. Навіть якби ми хотіли онлайн працювати, не маємо можливості. Наш товар закритий на ринках”, – каже підприємиця.

Продуктові ринки Івано-Франківська можуть перепрофілювати на промислово-продуктові

Після завершення зустрічі з ініціативною групою міський голова Руслан Марцінків повідомив результати переговорів.

“Ринки хочуть перепрофілюватися в продуктово-промислові. Все-таки ми маємо сьогодні дуже багато стихійної торгівлі і є можливість, щоб вона була на ринку організована. Шукаємо юридичний варіант, щоб дозволити все ж працювати продуктово-промисловим ринкам”, – каже міський голова.

Продуктові ринки Івано-Франківська можуть перепрофілювати на промислово-продуктові

З проханням перепрофілювати промислові ринки на продуктово-промислові підприємці вирішили звернутися до виконкому Івано-Франківської міської ради.

“На 14:00 годину ми в четвер (першого квітня) збираємося прийти під засідання, щоб підтримати нашу владу, щоб показати наше рішення. Ми хочемо працювати. Наші вимоги – це право на працю“, – каже підприємець Василь Волочій.

У пресслужбі голови облдержадміністрації Андрія Бойчука, який очолює комісію техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, Суспільному Карпати повідомили, що не коментуватимуть це рішення підприємців. Нагадаємо, що саме комісія встановлює карантинні обмеження, які діють в області.

Читайте також: ЦВК замінила голову ОВК №87 та трьох членів комісії

Категорії
Місто
Новини
Loading...