Прикарпатці продовжують палити суху траву

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 8 пожеж. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так...

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 8 пожеж.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 3 квітня о 13:55 в місті Рогатин на вулиці Галицькій виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 14:56 в селі Клузів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 20 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:10 в селі Бовшів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:51 в місті Калуш на вулиці Молодіжній виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 60 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:44 в селищі міського типу Більшівці Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 50 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 20:27 в селі Надіїв Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:40 в місті Бурштин на вулиці Проектній виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 20:55 в місті Івано-Франківськ на вулиці Ленкавського виникла пожежа дачного будинку. Вогнем знищено будівлю на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюються.

Читайте також: У Центрі паломника «Симеон Лукач» лунала особлива молитва за ненароджених дітей. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...