Розпочався прийом документів для участі у конкурсі з визначення книжкових видань, які будуть друкуватися за кошти обласного бюджету

На виконання заходів регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації розпочато прийом...
stack of books on the dark wood background. toning. selective focus on the middle book

На виконання заходів регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації розпочато прийом документів для участі у конкурсі з визначення переліку книжкових видань, випуск (закупівлю) яких буде проводитися за кошти обласного бюджету у поточному році.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Фінансова підтримка надаватиметься  тим творам, які  будуть  визначені та погоджені експертною радою з питань книговидання.

Пропозиції на конкурс прийматимуться до кінця квітня. Суб’єктами подання заявок можуть бути як автори творів, так і юридичні чи фізичні особи-підприємці, які зареєстровані у встановленому законодавством України порядку та внесені до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції.

Конкурсні заявки на випуск (закупівлю) суспільно-значущих творів авторів з Прикарпаття, видань про наш край чи уродженців Івано-Франківської області приймаються згідно з основними тематичними напрямками: «Художня література»; «Історико-патріотична література. Краєзнавство»; «Видання для дітей та юнацтва»; «Мистецтво. Образотворчі видання»; «Науково-популярні, публіцистичні видання»; «Довідкові та інформаційні видання».

Заявки у вигляді конкурсних пропозицій приймаються за адресою: Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації, кабінет 469.

З більш детальною інформацією про необхідні документи та умови конкурсу можна ознайомитися на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Книговидання» або за посиланням http://www.if.gov.ua/page/25809.

Читайте також: Історія єдиного на Франківщині органа та його інструменталістки

Категорії
Культура
Новини
Loading...