Житловий будинок, господарська будівля і сміття: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так 5 квітня...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 5 квітня о 14:40 в місті Надвірна  на вулиці Котляревського виникла пожежа квартири на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем було пошкоджено речі домашнього вжитку на балконі квартири. Причина виникнення пожежі встановлюється.              

О 16:33 в селі Радча Івано-Франківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було пошкоджено димохід. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:10 в селі Рожнів Косівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю будівлі. Пожежно-рятувальним підрозділам вдалося врятувати житлову та господарську будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:29 в місті Івано-Франківськ на вулиці Миру виникла пожежа побутового сміття в кімнаті недіючого житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: На Верховинщині у селі Рівня здійснили капітальний ремонт дороги

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...