На Верховинщині у селі Рівня здійснили капітальний ремонт дороги

На виконання державної програми «Велике будівництво» в 2020 році проведено капітальний ремонт автодороги Р-62 Криворівня – Чернівці в межах Івано-Франківської області, на км 0+000...

На виконання державної програми «Велике будівництво» в 2020 році проведено капітальний ремонт автодороги Р-62 Криворівня – Чернівці в межах Івано-Франківської області, на км 0+000 – 13+000 в селі Рівня Верховинського району.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Дорога на цій ділянці після паводків 2008 року була повністю розмита. Тоді головне було – відновити безпечний проїзд. Наступним етапом ремонту стало розширення проїзної частини до 7 м, влаштування нової системи водовідведення, перенесення високовольтної лінії, зміцнення берегів габіонними ящиками. Після зміцнення основи дорожнього одягу методом холодного ресайклінгу поверх вирівнюючого шару асфальтобетону укладено верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону та інші передбачені проектом роботи, згідно ДБН.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, фінансування – із Держбюджету. Роботи здійснювалися під контролем фахівців САД в Івано-Франківській області та з дотриманням карантину.

Читайте також: На Франківщині загорівся комбайн. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...