На Прикарпатті ремонтують ділянку дороги національного значення

У рамках Національного проєкту “Велике будівництво” на дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка триває капітальний ремонт ділянки дороги на Івано-Франківщині. Минулоріч...

У рамках Національного проєкту “Велике будівництво” на дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка триває капітальний ремонт ділянки дороги на Івано-Франківщині.

Минулоріч на цій дорозі розпочато влаштування вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону, а з початком сезону – ремонт чотирьох мостів на цій дорозі. Йдеться про мости та шляхопроводи у селах Вербилівці (км 64+430), Лопушня (км 71+045), Пуків (км 77+104) та на автоділянці Рогатин – Путятинці (км 64+430), повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Після капітального ремонту мостів продовжуватиметься ремонт дороги М-12 Стрий -Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в межах Івано-Франківської області, оскільки – це важливий інфраструктурний об’єкт для сполучення зі сходом країни. Тут на 8 км влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону.

Додамо, що загалом у 2021 році буде відновлено понад 33 км цієї дороги в межах області. Дорога М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка у цьому році стане частиною найдовшого національного маршруту країни М-30 Стрий – Ізварине.  Флагманський проєкт до 30-річчя Незалежності України, дорога М-30 Стрий – Ізварине, проходитиме територією одинадцяти областей, зокрема й тимчасово окупованими. Дорога буде швидкісним коридором між західними та східними областями України та стане найдовшою трасою країни –  майже 1400 км. Із них 532 км оновлено у 2020 році. Ремонт ще 630 км – план на цей рік.

Читайте також: В Івано-Франківську виявили три факти незаконного обігу наркотиків. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...