Господарські будівлі, дерево та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так 8 квітня...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 8 квітня о 13:22 в селі Слобідка Коломийського району виникла пожежа недіючої будівлі. Вогнем було пошкоджено дерев’яні конструкції горища та перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:30 Іванівці Коломийського району виникла пожежа стовбура дерева. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:59 в селищі міського типу Обертин Івано-Франківського району винила пожежа дерев’яної господарської будівлі.  Вогнем було пошкоджено приміщення автогаражу та стодолу. Завдяки професійним діям вогнеборців на пожежі було врятовано господарську будівлю. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 22:15 в селі Васючин Івано-Франківського району виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем було пошкоджено будівлю, однак пожежно-рятувальним підрозділам вдалося вберегти її від знищення вогнем. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 квітня о 01:16 в селі Гостів Івано-Франківського району виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем було знищено приміщення стодоли та прибудови. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також протягом минулої доби виникло 20 пожеж в екосистемах області.

Читайте також: Курс долара та євро: скільки коштує валюта сьогодні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...