Автівки, господарський комплекс та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так 9 квітня...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 9 квітня о 09:10 в місті Івано-Франківськ на вулиці Целевича виникла пожежа ковдри в приміщенні квартири. Вогнем було пошкоджено ковдру. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:35 в селі Юнашків Івано-Франківського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 15 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:26 в селі Серафинці Коломийського району виникла пожежа господарського комплексу в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:10 в селі Калуського району виникла пожежа легкового автомобіля ВАЗ. Вогнем було знищено автомобіль на площі 5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 23:30 в місті Городенка Коломийського виникла пожежа моторного відсіку та салону легкового автомобіля «Skoda». Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також протягом минулої доби виникло 33 пожежі в екосистемах області.

Читайте також: 10 квітня – День братів і сестер: красиві листівки та привітання у віршах і прозі

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...