“Прикарпаття” вдома перемогло “Кремінь”. ФОТО

“Прикарпаття” не перемагало протягом шести матчів ще з листопада 2020 року. Івано-франківці виявилися на межі зони вильоту, тому підопічним Руслана Мостового необхідно було набирати залікові пункти. Про...

“Прикарпаття” не перемагало протягом шести матчів ще з листопада 2020 року. Івано-франківці виявилися на межі зони вильоту, тому підопічним Руслана Мостового необхідно було набирати залікові пункти.

Про це повідомляють наофіційному сайті ФК “Прикарпаття”.

Що стосується “Кременя”, то ця команда так само давно не знала смаку перемог – протягом п’яти матчів. І також з листопада 2020 року. Родзинка протистояння виглядала так – чия безвиграшна серія перерветься або команди розпишуть мирову.

Господарі за присутності своїх глядачів перший тайм виграли. Івано-франківці тиснути всю першу половину тайму і на 33-й хвилині скористалася фолом бразильського легіонера Антоніо Сантоса, який підчепив у своєму штрафному Семотюка. Пенальті впевнено реалізував Роман Барчук – 1:0. До перерви господарі притиснулися до своїх воріт, але зуміли залишити ворота “сухими”.

Після перерви нічого особливо не змінилося, гра проходила в середньому темпі. Іноді гості частіше володіли ініціативою, але нічого не могли створити попереду. У підсумку, “Прикарпаття” здобуває дуже важливу перемогу над конкурентом. А ось Олексію Годіну зараз не позаздриш, адже команді кров з носу потрібні очки.

Читайте також: В Івано-Франківській ТГ проведуть весняну толоку перед Великоднем

Категорії
Спорт
Новини
Loading...