Франківців запрошують створити писанкове дерево

Іванофранківці можуть приєднатися до створення інсталяції “Великоднє диво”. ЇЇ планують розмістити у центрі міста до свят. Про це повідомляє департамент культури Івано-Франківської міської ради, пише Суспільне Карпати....

Іванофранківці можуть приєднатися до створення інсталяції “Великоднє диво”. ЇЇ планують розмістити у центрі міста до свят. Про це повідомляє департамент культури Івано-Франківської міської ради, пише Суспільне Карпати.

“Працівники закладів культури та освіти ось уже кілька тижнів натхненно готують крашанки, які стануть основою барвистого писанкового дерева в центрі міста. До створення інсталяції можуть долучитись усі охочі. Для цього пропонуємо переглянути відео, щоб навчитись, як видувати курячі яйця, та належним чином підготувати крашанки, прикрасивши їх кольоровими стрічками”, — повідомляють на сайті департаменту.

Приносити крашанки можна у заклади культури: Міський Народний дім, Центр культури і мистецтв, Муніципальний центр дозвілля, бібліотеку-філію № 3, бібліотеку-філію № 14.

Звідти крашанки потраплять на писанкове дерево. Хто ж хоче самотужки повісити свою писанку на дерево, потрібно звернутися у департамент культури.

Читайте також: У Франківську патрульні оперативно знайшли винуватця ДТП, який зник з місця пригоди. ВІДЕО

Категорії
Життя
Новини
Loading...