“Білий Барс” проти “Легіона”: у Калуші відбувся хокейний матч. ВІДЕО

На Калуській льодовій арені відбувся хокейний матч між командами «Білий Барс» з Білої Церкви та калуським «Легіоном». Гра відбулася у рамках чемпіонату Української молодіжної...

На Калуській льодовій арені відбувся хокейний матч між командами «Білий Барс» з Білої Церкви та калуським «Легіоном».

Гра відбулася у рамках чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги серед юнаків старшої вікової групи (2005 р.н.), передає “РАІ”.

Два дні шалених емоцій подарували любителям хокею калуський «Легіон» та білоцерківський «Білий Барс». 13 та 14 квітня на льодовій арені м. Калуша відбулися два матчі у рамках чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги серед юнаків старшої вікової групи. І не дивлячись на те, що суперники калушан – минулорічні чемпіони, наша команда продемонструвала видовищну та комбінаційну гру.

Тренують калуський «Легіон» Альберт Шафіков і Андрій Куць. До гри в Калуші юні хокеїсти знаходилися на третьому місці в турнірній таблиці. Вони зіграли 4 матчі на виїзді та здобули 4 перемоги. Тож були налаштовані на перемогу і цього разу. Перша гра закінчилася з рахунком 5:5. Однак гості перемогли по булітах.

“Вони старалися, вони доводили, відігрувалися. До дітей немає ніяких претензій. Рахунок 5:5. Буліти – це лотерея. Повезло сьогодні «Білому Барсу». Прийшли підтримати нас вболівальники, ми старалися, але трішки не вийшло”, – відзначив тренер ХК “Легіон” Андрій Куць.

Детальніше – у сюжеті:

Читайте також: Житловий будинок, суха трава і сміття: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Категорії
Життя
Новини
Loading...