На Франківщині прогнозують сильні заморозки

На Івано-Франківщині оголосили штормове попередження. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА. Вночі та вранці 17-19 квітня в області та місту очікуються...

На Івано-Франківщині оголосили штормове попередження.

Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Вночі та вранці 17-19 квітня в області та місту очікуються сильні заморозки в повітрі 0-5 градусів. Це 2 рівень небезпечності, помаранчевий.

До слова, 16-17 квітня у високогір`ї центральної та західної частини Закарпатської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Чергові вихідні – на носі, а тепла такого, щоб аж до льону і батисту, то навряд. Адже впродовж 17-18 квітня максимальна температура повітря крутитиметься поблизу +9+13 градусів. Завтра на Заході, а в неділю на Півночі місцями навіть +4+9 градусів. У суботу суттєві опади – навряд, так, або хмари щільні, або десь невеликий дощ. Вночі в західних областях ще можливий мокрий сніг. У неділю на північному сході України оформиться акуратний циклончик, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини. Можливо, зачепить більше північного нашого регіону. На решті території буде сухо, – написала у фейсбуку Наталка Діденко. 

Читайте також: Зима не відступає: У Карпатах – сніг та хуртовина

Категорії
Життя
Новини
Loading...