На відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» подали заявки 450 медиків

На конкурс найкращих медпрацівників для нагородження відзнакою “Орден Святого Пантелеймона” надійшли близько 450 заявок. Про це кореспондентові Укрінформу розповів голова Поважної ради ордена Василь...

На конкурс найкращих медпрацівників для нагородження відзнакою “Орден Святого Пантелеймона” надійшли близько 450 заявок.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів голова Поважної ради ордена Василь Князевич.

«Близько 450 осіб взяли участь у конкурсі цього року. Після завершення першого етапу регіональні комісії відібрали 155 осіб», – зазначив Князевич.

За його словами, цього року всі області України взяли участь у конкурсному відборі. Дві області – Закарпатська і Львівська – подали кандидатів в усіх 11 номінаціях.

Він додав, що організатори планують вивести конкурс на міжнародний рівень і з наступного року влаштувати стажування переможців конкурсу у медичних закладах за кордоном.

Громадська відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» має професійно-фахову спрямованість і присуджується з 2017 року за гуманістичну діяльність у галузі охорони здоров’я.

У цьому році з’явилися дві додаткові номінації: «Найкращий управлінець в галузі охорони здоров’я» та «Найкращий колектив закладу охорони здоров’я».

Торік “Орден Святого Пантелеймона” у номінації “Найкращий лікар” отримав Нестор Середюк – професор кафедри внутрішньої медицини № 2 та медсестринства Івано-Франківського національного медичного університету.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники попереджають про сніголавинну небезпеку

Категорії
Життя
Новини
Loading...