Муніципальна інспекція Калуша складає приписи і проводить роз’яснювальну роботу

20 квітня на вулицях Калуша розпочали роботу інспектори  відділу муніципальної інспекції. За ці дні сектор інспекторів з благоустрою склав 1 протокол про порушення правил...

20 квітня на вулицях Калуша розпочали роботу інспектори  відділу муніципальної інспекції.

За ці дні сектор інспекторів з благоустрою склав 1 протокол про порушення правил розміщення реклами та 5 приписів про порушення  правил благоустрою. Інспектори з благоустрою щоденно  обходять вулиці та інфраструктурні об’єкти міста на предмет контролю за додержанням правил благоустрою, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Сектор інспекторів з охорони громадського порядку за три дні роботи виявив 9 фактів торгівлі з рук у невстановлених місцях, 4 факти розпивання спиртних напоїв, один з яких на подвір’ї школи №1, та один випадок куріння в громадському місці особою в нетверезому стані.

21 квітня в районі крамниці «Біла троянда» близько 19:00 група підлітків (близько 6 осіб) викурювала речовини невстановленої дії, можливо, наркотичного характеру. Під час припинення неправомірних дій підлітки втекли. На місці зафіксовано залишки речовини, яку викурювали діти, та саморобний пристрій для її використання.

Під час проходження маршрутів інспектори з охорони громадського порядку  проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу серед мешканців та тільки самим фактом присутності на вулицях міста є стримуючим фактором з недопущення правопорушень в сфері громадського порядку.

Інспектори з паркування проводять роз’яснювальну роботу серед водіїв та автовласників щодо недопущення порушень правил зупинки, cтоянки та паркування.

Читайте також: Господарські будівлі та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...