Вчителька із Прикарпаття перемогла у конкурсі “Учитель року-2021”

Вчителька Отинійського ліцею, що на Прикарпатті, Ольга Процак — у трійці призерів конкурсі “Учитель року-2021”. Педагогиня зайняла ІІ місце у номінації “Трудове навчання”. Із...

Вчителька Отинійського ліцею, що на Прикарпатті, Ольга Процак — у трійці призерів конкурсі “Учитель року-2021”. Педагогиня зайняла ІІ місце у номінації “Трудове навчання”.

Із 1-го до 22-го квітня тривали відбірковий та фінальний етапи завершального туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021”. Відбірковий етап визначив 12 переможців у кожній з номінацій, інформують на сайті Міністерства освіти та науки, пише Суспільне Карпати.

Основними конкурсними випробуваннями фіналу стали “Методичний практикум”, “Урок” та “Майстер-клас”, а для керівників закладів освіти – “Фасилітаційна сесія” та “Проєкт”.

Як зазначили на сайті МОН, конкурс “Учитель року” відбувається для стимулювання активної участі вчителів у становленні та розвитку національної системи освіти, популяризації кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності. Переможцям присвоюють звання “Заслужений учитель України”.

До слова, у 2021-2022-му навчальному році конкурс “Учитель року” проводитиметься у номінаціях “Основи правознавства”, “Біологія”, “Інформатика”, “Музичне мистецтво”.

Читайте також: У Галичі відкрили виставку скам’янілостей найдавніших істот. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...