Долинянка відсвяткувала столітній ювілей у колі сім’ї, яка складається з 147 людей

27 березня свій сотий день народження відсвяткувала жителька села Пшеничник Долинського району Євдокія Куськів.  “Жінка прожила довге нелегке життя, та попри це зберегла інтерес до життя,...

27 березня свій сотий день народження відсвяткувала жителька села Пшеничник Долинського району Євдокія Куськів.

 “Жінка прожила довге нелегке життя, та попри це зберегла інтерес до життя, доброзичливість і надзвичайну працелюбність, завдяки чому стала взірцем для своїх рідних та сусідів”, – йдеться у повідомленні Долинської РДА.

Євдокія Дмитрівна святкує свій ювілей у колі рідних та близьких людей – дітей, онуків та правнуків. 

Крім родичів, друзів та сусідів, жінку привітали заступник голови районної державної адміністрації Михайло Дидяк, керуючий справами районної ради Зеновій Мандрик, Новошинський сільський голова Василь Федірків та помічник народного депутата України Анатолія Диріва Василь Сокирко.

Керівники району привітали зі святом та побажали іменинниці міцного здоров’я, бадьорості духу, підтримки від рідних, а також вручили квіти та подарунки.

Ювілярка подякувала гостям за щирі слова і подарунки та побажала гостям довголіття, любові та розуміння.

Євдокія Куськів народилася 27 березня 1918 року у сусідньому селі Новий Мізунь. Зараз проживає з наймолодшим сином. Ювілярка – мати-героїня і багата бабуся, адже її родина налічує 147 осіб. З них 8 дітей, 24 онуки, 51 правнук та 24 праправнуки.

Читайте також: Мешканка Богородчанщини відзначила 100-літній ювілей

Категорії
Новини
Новини
Loading...