Папа Франциск на приватній аудієнції у Ватикані поблагословив корони для Чернівецької чудотворної ікони Божої Матері

20 травня 2021 року у Ватикані Святіший Отець Папа Франциск поблагословив корони для Чернівецької чудотворної ікони Матері Божої «Надія безнадійних», коронація якої відбудеться у...

20 травня 2021 року у Ватикані Святіший Отець Папа Франциск поблагословив корони для Чернівецької чудотворної ікони Матері Божої «Надія безнадійних», коронація якої відбудеться у неділю, 30 травня, в Чернівцях.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Глава Католицької Церкви благословив корони для чудотворної ікони «Надія безнадійних» під час приватної аудієнції в Апостольському палаці. Під час зустрічі Святішому Отцю було представлено історію створення і розвитку Чернівецької єпархії УГКЦ.

Як відомо, Папа Франциск має велику набожність до Богородиці і також неодноразово висловлював свою увагу до України і Української Греко-Католицької Церкви. Однак благословення корон для чудотворних ікон на приватній аудієнції – велика рідкість. Зазвичай це стається під час загальних аудієнцій.

Пригадуємо, що у неділю, 30 травня 2021 року, у Чернівцях Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, звершить чин коронації чудотворної ікони «Надія безнадійних» і відслужить Божественну Літургію з нагоди 200-ліття катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці Чернівецької єпархії УГКЦ.

Читайте також: У селі на Рогатинщині відремонтували дорогу. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...