13 поліцейських Прикарпаття присягнули на вірність українському народові. ФОТО

Сьогодні, 15 листопада, 13 новонабраних поліцейських Івано-Франківщини присягнули на вірність українському народові. Урочистості пройшли у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області. Новобранці успішно...

Сьогодні, 15 листопада, 13 новонабраних поліцейських Івано-Франківщини присягнули на вірність українському народові.

Урочистості пройшли у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області. Новобранці успішно пройшли всі етапи конкурсного відбору: склали тестування, пройшли медогляд, перевірку рівня фізичної підготовки та співбесіду.

Привітав поліцейських заступник начальника Головного управління Нацполіції у Івано-Франківській області Василь Кіцелюк. Він побажав новобранцям завжди залишатися відданим українському народові, постійно вдосконалювати професійну майстерність, виконувати поставлені завдання, бути чесними та дисциплінованими.

В урочистих заходах також взяли голова та секретар поліцейської комісії ГУНП в області Надія Куца та Володимир Коваленко.

Після присяги молодих поліцейських чекає пів року підготовки у поліцейській академії, після чого вони повернуться на Прикарпаття і приступлять до виконання службових обов’язків за обраним напрямком діяльності.

Категорії
Новини
Новини
Loading...