Суха трава та сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 18 серпня о...

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

18 серпня о 12:58 в місті Калуш на майдані Височанка виникла пожежа побутового сміття в контейнерах на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем сторонньої особи.

О 18:56 в селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради виникла пожежа сухої трави та побутового сміття на території кладовища. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем сторонньої особи.

О 21:43 в селі Раків Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем сторонньої особи.

О 23:24 в селі Лючки Косівського району виникла пожежа господарської та житлової будівель в господарстві. Вогнем знищено повністю господарську будівлю та покрівлю житлового будинку, пошкоджено перекриття і стіни будівлі, речі домашнього вжитку, а також пошкоджено облицювання на стіні на поряд розташованому житловому будинку. Врятовано 2 житлових будинки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Україні дешевшає долар: курс валют на сьогодні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...