Господарська будівля, автівка та суха трава: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби рятувальники ліквідували 11 пожеж. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 31 серпня о...

Минулої доби рятувальники ліквідували 11 пожеж.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

31 серпня о 13:10 в селі Боднарів Калуського району виникла пожежа легкового автомобіля “Renault Megane”. Вогнем знищено автомобіль. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:32 в місті Косів на вулиці Небесної Сотні виникла пожежа електрощитової в гаражі приватного господарства. Вогнем пошкоджено щитову та електропроводку. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:46 в селі Загвіздя Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:46 в селі Вигівка Галицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:02 в селі Лісна Слобідка Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено горище. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 19:38 в місті Долина на вулиці Котляревського виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:37 в місті Коломия на вулиці Франка виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:38 в селі Глибока Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:53 в селі Вовчиненць Івано-Франківської міської ради виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

1 вересня о 00:01 в місті Тлумач на вулиці Грушевського виникла пожежа в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено будівлю покрівлю. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:19  в селищі міського типу Чернелиця Городенківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Абонентів СТЕКу у Франківську передадуть “Теплокомуненерго”

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...