“Прикарпатці зобов’язані виконувати рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС, ухвалене 10 вересня”, – Віталій Федорів

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулося позачергове засідання Регіональної комісії ТЕБ і НС. Йшлося про встановлення червоної зони епідемічної небезпеки поширення коронавірусу у Івано-Франківську,...

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулося позачергове засідання Регіональної комісії ТЕБ і НС.

Йшлося про встановлення червоної зони епідемічної небезпеки поширення коронавірусу у Івано-Франківську, Коломиї, Калуші та Косівському і Тисменицькому районах.  Визначено і помаранчевий рівень небезпеки у Богорочанському, Городенківському, Коломийському, Рогатинському, Рожнятівському районах та у місті Бурштин;  жовтий рівень – у Галицькому, Долинському, Надвірнянському, Снятинському, Тлумацькому районах та у місті Яремче.

“Основне наше завдання – це щоденний аналіз ситуації щодо захворюваності населення на коронавірус, планування й впровадження об’єктивних карантинних заходів. Ми зобов’язані виконувати рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС, яке ухвалене 10 вересня”, – зазначив Голова обласної держаної адміністрації Віталій Федорів.

Обговорено показники кількості проведених ПЛР-тестувань, лабораторно підтверджених випадків захворюваності на коронавірус та завантаженість ліжкомісць у стаціонарних відділеннях закладів охорони здоров’я для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, проведення широкого інформування населення щодо дотримання карантинних норм.

Наголошувалося на важливості безумовного виконання протиепідемічних заходів, санітарних норм, визначених постановами Кабінету міністрів України, головного державного санітарного лікаря України.

Читайте також: Чотири школи на Прикарпаття пішли на повну самоізоляцію через виявлені випадки зараження COVID-19

Категорії
Життя
Новини
Loading...