Скутер, сміття та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 13 вересня о...

Минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

13 вересня о 13:37 в місті Івано-Франківськ на вулиці Дем’янів Лаз виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:42 в селі Добринів Рогатинського району виникла пожежа покриття та перекриття прибудови до господарської споруди в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:47 в селищі міського типу Єзупіль Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:24 в селі Торговиця Городенківського району виникла пожежа господарської споруди в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:18 в селі Город Косівського району виникла пожежа скутера “Honda Dio” на автодорозі місцевого значення. Вогнем пошкоджено скутер. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:59 в селі Осмолода Рожнятівського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Коломиї в ДТП загинув 23-річний мотоцикліст

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...