Від коронавірусу померла жителька Калуського району

Станом на 16 вересня, від коронавірусної хвороби на Калущині померли вже 42 людини. Одна смерть додалися за добу 15 вересня. Як повідомила «Вікнам» медичний...

Станом на 16 вересня, від коронавірусної хвороби на Калущині померли вже 42 людини. Одна смерть додалися за добу 15 вересня.

Як повідомила «Вікнам» медичний директор Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш,  4 вересня в лікарні померла 74-річна жінка з Калуського району. Її було госпіталізовано 2 вересня. Позитивний результат ПЛР-тесту пацієнтки лікарня отримала лише напередодні, інформують “Вікна”.

З 42-ох померлих  від коронавірусу на Калущині, 25 чоловіків і 17 — жінок. 28 померлих — мешканці міста Калуша, 14 — з сіл Калуського району.

Усі померлі від коронавірусу на Калущині — віком від 40 років. Троє осіб — віком 40-50 років, одинадцять  — 50-60 років, решту 28  — старші за 60 років. Семеро хворих померли у квітні, один — у травні, двоє — у червні, п’ятеро — у липні, сімнадцять — у серпні і вже десятеро  — у вересні.

Станом на 16 вересня в Калуській ЦРЛ є 108 хворих з пневмоніями — це найменша кількість з середини серпня (станом на 15 вересня у лікарні було 124 хворих з пневмоніями).  З них 68 — мешканці міста Калуша, 7 — іногородні, решту — з Калуського району. 60 хворих мають підтверджений діагноз коронавірусної інфекції, 48 — з підозрами.

Читайте також: Калушани мають самостійно вирішувати питання вивезення великогабаритних і будівельних відходів

Категорії
Uncategorized
Новини
Loading...