Біля Калуша “просіли” земельні ділянки: провалля за 300 метрів від будинків

У селі Кропивник Калуської міської ОТГ за 300 метрів від житлових будинків утворилося провалля. Як повідомляють у Калуській міськраді, за дорученням міського голови Ігоря Матвійчука днями...

У селі Кропивник Калуської міської ОТГ за 300 метрів від житлових будинків утворилося провалля.

Як повідомляють у Калуській міськраді, за дорученням міського голови Ігоря Матвійчука днями відбулась нарада під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко, на якій було заслухано питання просідання земної поверхні в селі Кропивник. Про утворення даного провалля Калуську міську раду було повідомлено в.о. старости Кропивницького старостинського округу Михайлом Барничем, оскільки в зону просідання потрапили земельні ділянки, які використовувались мешканцями для ведення сільського господарства. Відстань до найближчої житлової забудови становить орієнтовно 300 метрів.

“Мульда просідання утворилась на дорозі, наповнилась прісною водою атмосферного походження, контакту з розсолами підземних горизонтів відпрацьованих шахт імовірно немає. Вирішення даної ситуації є надзвичайно важливим та потребує детального вивчення із залученням науково-дослідних інститутів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Калушанина підозрюють у вбивстві матері

Категорії
Життя
Новини
Loading...