У Франківську визначили переможців обласного літературного конкурсу “Поезія єднає”

В Івано-Франківську офіційно підведели підсумки обласного літературного конкурсу “Поезія єднає”. Конкурс організували ГО “Разом ІФ” за сприяння Ярослава Гуменюка. Голова оргкомітету Ілона Перев’язко зазначила, що його мета...

В Івано-Франківську офіційно підведели підсумки обласного літературного конкурсу “Поезія єднає”.

Конкурс організували ГО “Разом ІФ” за сприяння Ярослава Гуменюка. Голова оргкомітету Ілона Перев’язко зазначила, що його мета – пошук та заохочення нових талантів.  Учасники могли позмагатись у номінації “Вірші про рідний край”, інформують на фб-сторінці ГО “Разом ІФ”.

Голова журі, відомий поет Володимир Присяжнюк розповів про критерії оцінювання, відзначив достатньо високу загальну якість поданих на конкурс робіт і оголосив переможців.

Ними стали: Ірина Каспришин з Івано-Франківська (1 місце), Ірина Садула з села Тязів Тисменицького району (2 місце) та Марія Сем’янів з селища Богородчани (3 місце).

Переможцям вручили дипломи та премії. Лауреати коротко розповіли про себе та продекламували власні поезії.

Окремо було відзначено роботи інших конкурсантів — Наталії Харів, Інни Чемериченко, Світлани Лаврук, Ольги Пилипишин, які хоч і не увійшли до трійки призерів, але засвідчили високу поетичну майстерність авторів.

Від імені організаторів заходу Ярослав Гуменюк побажав присутнім не зупинятися на досягнутому та вдосконалювати поетичну майстерність. Загалом результати конкурсу засвідчили, що на Прикарпатті чимало талановитих митців, які достойно володіють поетичним словом.

Читайте також: Коломиянка здобула дві медалі на чемпіонаті з бодибілдингу

Категорії
Життя
Новини
Loading...