За образи і лайку до матері мешканцю Калущини дали 2 місяці тюрми

Нещодавно на Калущині відбувся суд над чоловіком, який неодноразово ображав свою маму. Між сином та матір’ю сварки виникали постійно у період з січня 2020...

Нещодавно на Калущині відбувся суд над чоловіком, який неодноразово ображав свою маму.

Між сином та матір’ю сварки виникали постійно у період з січня 2020 року по грудень 2020 року. Чоловік систематично погрожував їй фізичною розправою, ображав тому жінка постійно боялася за свою безпеку.

В результаті, чоловік протягом року був тричі притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім`ї. За це він 10 квітня, 30 квітня та 1 червня 2020 року був визнаний винним Калуським міськрайонним судом Івано-Франківської області у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, проте тоді йому призначили лише штрафи.

Незважаючи на вжиті заходи реагування щодо недопущення вчинення насильства у сім`ї, чоловік правильних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став і продовжуючи свою протиправну поведінку, 2 грудня знову вчинив психологічне насильство щодо своєї матері.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому злочині визнав повністю і  все підтвердив. Потерпіла  в судовому засіданні  наполягала на суворій мірі покарання.

В результаті чоловіка визнали винуватим за ст.126-1 КК України та призначили покарання – 2 місяці арешту.

Читайте також: 2,5 мільйони збитків: у Франківську чоловік організував два нелегальні онлайн-кінотеатри

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...