На автобусній зупинці у Перегінському пограбували чоловіка

Поліцейські оперативно затримали підозрюваного, який пограбував прикарпатця. Правоохоронці встановили, розшукали та затримали зловмисника, який заволодів мобільним телефоном. Вирішується питання повідомлення йому про підозру та...

Поліцейські оперативно затримали підозрюваного, який пограбував прикарпатця.

Правоохоронці встановили, розшукали та затримали зловмисника, який заволодів мобільним телефоном. Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

21 лютого о 15:40 до Рожнятівського відділення поліції із заявою про пограбування звернувся 47-річний мешканець Ямницької територіальної громади. Чоловік розповів, що на автобусній зупинці в Перегінську до нього підійшов невідомий і між ними раптово виник конфлікт. Після цього зловмисник застосовав фізичну силу і заволодів його мобільним телефоном та втік.

На місце події негайно виїхали співробітники сектору кримінальної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції.

Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативно-пошукових заходів й встановили свідків, очевидців злочину, детально опитали потерпілого. На підставі зібраних свідчень менше ніж за годину вийшли на його слід та затримали у сусідньому селі.

Зловмисником виявився раніше судимий за корисливі злочини 44-річний мешканець Рожнятівської територіальної громади. Наразі у суді щодо нього розглядаються справи про вчинення крадіжки та порушення адміністративного нагляду.

Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України. Мобільний телефон вилучено та після проведення необхідний слідчих дій буде повернуто власнику.

За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Городенці трапилася ДТП за участю трьох авто

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...