Коломийські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. ФОТО

Працівники пожежно-рятувальної служби області постійно проводять навчання на найбільш пожежонебезпечних об’єктах області. В ході таких навчань не тільки відпрацьовуються оперативні вміння та навички особового...

Працівники пожежно-рятувальної служби області постійно проводять навчання на найбільш пожежонебезпечних об’єктах області.

В ході таких навчань не тільки відпрацьовуються оперативні вміння та навички особового складу рятувальних підрозділів, але й перевіряється компетентність обслуговуючого персоналу об’єктів на предмет дій у разі виникнення пожежі, інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 23 лютого з метою вдосконалення тактичного мислення та практичних навичок начальницького складу в керівництві оперативними діями підрозділів працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Коломия провели тактико-спеціальні навчання по гасінню умовної пожежі на ТзОВ зерно-переробній компаії “ЮМАС” (в місті Коломия на вулиці Шарлая).

Під час проведення заняття будо перевірено рівень оперативності підрозділів Коломийського гарнізону щодо ліквідації пожежі та перевірено готовність основної та спеціальної техніки підрозділів, які залучались до ліквідації умовної пожежі згідно плану взаємодії.

Читайте також: Курс валют на 23 лютого: скільки коштують долар і євро

Категорії
Життя
Новини
Loading...